Nieuwsbrief december 2023

Jolanda van EckcampingLeave a Comment

Nieuwsbrief December 2023    www.boerderijcampingdemmerik.nl

Op dit moment ligt de camping er verlaten en vooral nat bij. Het is nu goed zichtbaar dat de grond, in dit gedeelte van Vinkeveen, niet geschikt is voor het winterkamperen. We gaan ervan uit dat, als we vanaf vrijdag 19 april 2024, weer van start gaan alles wel weer netjes is opgedroogd. Soms heb je te maken met extremen qua weer. Zo denken we terug aan die vervelende stormwind in juni. Er  sneuvelde in een mum van tijd verschillende voortenten en luifels. Tjonge wat een chaos was er! Het mooie daarvan is om te zien hoe gasten elkaar ook weer helpen en er een bijzonder band van samenhorigheid ontstaat. Ongemerkt bouwen wij door de kleinschaligheid van onze camping ook een band op met onze gasten. Als we merken dat gasten te maken krijgen met gezondheidsproblemen of een overlijden dan raakt dat ons. We wensen hen die het treft, juist in deze periode van het jaar, veel kracht en sterkte toe. Al met al kijken we terug op een fijn en rustig kampeerseizoen. Mede dankzij de hulp van Jan en Yvonne, Willem en Ingrid, Corrie en Jelle. We zijn dan ook blij dat ze allemaal de intentie hebben om ons komend seizoen weer te helpen.

Op de boerderij is het op dit moment nog alles behalve rustig. Natuurlijk liggen de oogstwerkzaamheden stil maar we hebben nog steeds te maken met de naweeën van het blauwtong virus. De regio hier is hard getroffen door dat virus. Heel veel schapen van collega´s gingen acuut dood. Bij koeien verloopt het ziektebeeld wat anders. Zij gaan er niet acuut aan dood maar het virus heeft de weerstand van de koeien enorm verlaagd. Koeien worden ziek, fikse uierontstekingen, zere poten, koeien die hun kalfje afstoten, niet goed ontwikkelde kalfjes die geboren worden, verminderde melkproductie. Zo lopen we nog dagelijks tegen allerlei zaken aan. Maar ook de politiek bedenkt allerlei plannen die niet positief zijn voor ons en onze collega´s. We mogen dan wel geen regering hebben op dit moment maar dat neemt niet weg dat de ambtelijke molen achter de schermen allerlei plannen aan het uitwerken is. De onzekerheid wat dit voor ons bedrijf betreft blijft nog wel even verwachten we.

Vorig jaar vertelde we u nog over het Oekraïense gezin wat bij ons verbleef. Nadat ze de feestdagen hadden doorgebracht in Berlijn( bij een andere dochter en zus) hebben ze de keuze gemaakt om daar te blijven. Inmiddels hebben ze daar een eigen appartementje waar ze met elkaar wonen.

Dankbaar zijn we dat het met ons vijven verder goed mag gaan. Thomas heeft zijn diploma Monteur Mobiele Werktuigen gehaald. Hij werkt op dit moment op verschillende plekken. Als monteur, chauffeur, met een elektricien mee en thuis op de boerderij.  Anouk zit inmiddels in de tweede klas van de opleiding MBO Verpleegkundige. Ze loopt nu voor de tweede keer stage in een verpleeghuis. Ze heeft onlangs haar rijbewijs gehaald. Niels zit op dit moment in 3 Havo. Laten we maar zeggen dat school niet zijn favoriete hobby  is😉. Op deze plek noemen we ook “Oma” die bij ons op het erf  woont. Naar omstandigheden ( 87 jaar is een hoge leeftijd) mag het allemaal zijn gangetje gaan met haar.

Kerst afbeelding - NoordHost CateringWe hopen komend seizoen op de vertrouwde voet verder te gaan.         De winter gebruiken we om hier en daar wat te renoveren. We sluiten af door u de hartelijke groeten te doen maar bovenal goede kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2024 toe te wensen! Wie weet tot ziens!

Gijs en Jolanda, Thomas, Anouk en Niels van Eck             

Jolanda van EckNieuwsbrief december 2023

Verhoging toeristenbelasting

Jolanda van EckcampingLeave a Comment

Helaas heeft de gemeente De Ronde Venen in de laatste week van 2022 toch besloten het tarief van de toeristenbelasting te verhogen. Vorig jaar betaalde u nog €1,20 p.p.p.n. Voor dit jaar is het bedrag vastgesteld op € 1,65 p.p.p.n.

Jolanda van EckVerhoging toeristenbelasting

Nieuwsbrief 2022

Jolanda van Eckcamping1 Comment

See the source imageNieuwsbrief December 2022 www.boerderijcampingdemmerik.nl

Hierbij weer een eindejaars bericht vanuit Vinkeveen. Als u vaker te gast bent geweest op onze boerderijcamping dan bent u dit inmiddels van ons gewend. We vinden het gewoon leuk om even wat van ons te laten horen. Seizoen 2022 was er één waarin het de eerste periode koud was maar waarin we ook een langere periode hadden van mooi en droog weer. Ideaal kampeerweer! (op de extreem warme dagen na maar die dagen zijn voor niemand echt fijn) Het was echter aan de keukentafel deze zomer goed te merken dat we op ons bedrijf te maken hebben met tegenstelde belangen. Onze gasten op de camping genoten van de droge zomerse dagen maar voor de boerderij hebben we de regen echt wel gemist. Het gras in de weilanden groeide niet meer  waardoor we niet voldoende wintervoorraad van ons eigen land konden aanleggen. Zo kan het dus soms gaan.

Mooi weer op de camping van de zomer maar “donkere wolken” boven de boerderij toen de stikstofplannen op tafel kwamen. Wat een onzekerheid heeft dat met zich mee gebracht. Later kwam daar nog de afschaffing van de derogatie bij. Wat misschien nog wel een grotere klap is dan alle stikstofplannen. Onzeker is het allemaal nog steeds. Ook voor ons is het maar de vraag of we door kunnen gaan met wat we nu doen. En dat is niet altijd eenvoudig…                                              

Diegene die afgelopen jaar bij ons te gast waren hebben gemerkt dat wij in de hooiberghut een Oekraïens gezinnetje hebben opgevangen . Een moeder met een zoon en dochtertje. We kunnen ons voorstellen dat diegene die hen ontmoet hebben benieuwd zijn hoe het nu met hen gaat. Daarom een kleine “update” over hen. Sinds van de zomer werkt de moeder bij de Jumbo in Vinkeveen. Daar heeft ze het erg naar haar zin. Ze kwam enthousiast terug als ze campinggasten in de winkel had gezien en die haar dan hadden aangesproken. Dat vond ze zo leuk ! Het kleine meisje is  van de zomer vier jaar geworden en is na de zomervakantie naar de basisschool in Vinkeveen gegaan. Zij geniet van het spelen met haar leeftijdsgenootjes! De jongen zit nog steeds op de taalschool in Utrecht en gaat daar met de  buurtbus en de trein naar toe. Door het werk en de scholen is hun sociale netwerk uitgebreid en zijn er contacten ontstaan met andere landgenoten en dat is mooi om te zien. Er zijn  ook weer momenten  waarop ze van het leven kunnen genieten. Al blijft de situatie natuurlijk wel heel dubbel als je beseft wat er nog gaande is in hun thuisland en dat er nog een dochter en zoon(broer en zus) en verdere familie elders verblijven. Het was de bedoeling dat zij tot medio oktober in de hooiberghut zouden blijven omdat de hut in de winter  niet geschikt is om in te wonen. Maar een andere  woonplek vinden in Vinkeveen (zodat werk en school hetzelfde kan blijven)is tot nu toe nog niet gelukt. Gelukkig hadden we een lang en mooi najaar en was het lange tijd nog goed te doen maar de laatste twee weken valt het qua temperatuur en vocht niet mee. Om die reden gaan ze nu een weekje bij vrienden logeren en dan is het de bedoeling dat ze met de feestdagen een paar weken naar Berlijn toe gaan waar een andere dochter/zus naar toe is gevlucht. We hopen van harte dat als ze terugkomen er een betere woonlocatie voor ze is gevonden.

Net als u hebben ook wij te maken met hogere kosten qua energie en andere goederen. Omdat we de tarieven voor het afgelopen jaar al bepaald hadden en de kosten daarna pas begonnen te stijgen hebben wij er voor gekozen om de prijzen niet halverwege het lopende seizoen aan te passen. Helaas zien wij nu geen andere keus dan onze prijzen voor seizoen 2023 wel te verhogen. U kunt deze terugvinden op onze website. Vanwege de hoge energiekosten en omdat de camping in april nog niet volledig bezet is hebben we besloten om de camping iets later open te doen en wel op vrijdag 21 april 2023. Vanaf die dag bent u weer van harte welkom  maar het is  natuurlijk wel mogelijk om nu al te reserveren.

 Zoals het er nu naar uit ziet hopen Jan en Yvonne, Willem en Ingrid, Corrie en Jelle er het komende seizoen  ook weer te zijn. Wat is het fijn dat ze ons nog steeds willen helpen! En met elkaar proberen we zo een gezellige sfeer op de camping te creëren. Natuurlijk mogen we dan ook onze kinderen niet vergeten die regelmatig even “bijspringen”.

Thomas hoopt aan het einde van deze week 19 jaar te worden. Hij zit in het laatste jaar van zijn opleiding Monteur Mobiele werktuigen. Hij is nog op zoek naar wat hij dan wil gaan doen. Waarschijnlijk gaat hij nog een andere opleiding volgen.  Voor Anouk( is aan het einde van deze week ook jarig en word dan 17 jaar)konden we van de zomer de vlag uithangen omdat zij mocht slagen voor haar diploma van het Voortgezet Onderwijs. Zij is nu gestart met een vierjarige opleiding MBO Verpleegkunde. Het is nog even zoeken of dit echt bij haar past maar we gaan het zien… Sinds van de zomer werkt ze in de vakantie en op de zaterdag bij de Groentehal in Vinkeveen. Dus misschien komt u haar daar wel een keer tegen. Niels is inmiddels 13 jaar en zit in de tweede klas van de Havo. Heeft een zaterdagbaantje bij de buren die hout voor kachels kloven en verkopen.

We zijn dankbaar dat het goed mag gaan met ons en we hopen dat dat ook voor u zo mag zijn.

Van harte willen wij u hele fijne feestdagen en al het goede voor 2023 toewensen!

Wie weet nog weer eens tot ziens!

Gijs en Jolanda, Thomas, Anouk en Niels van Eck

Jolanda van EckNieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief december 2021

Jolanda van EckcampingLeave a Comment

Nieuwsbrief December 2021 www.boerderijcampingdemmerik.nl

De laatste weken van december zijn aangebroken. Traditie getrouw zenden we u, die korter of langer geleden onze gast was, een nieuwsbrief toe. Uit de reacties die we hier op ontvangen blijkt dat velen van u dit schrijven waarderen. Maar mocht dit niet zo zijn stuur ons dan gerust even een mail want dan schrijven we u uit.

Jammer genoeg is het corona – virus nog volop onder ons. En hoewel het virus in de afgelopen zomer zich wat rustiger hield hadden we toch ook op de camping nog wel met wat kleine maatregelen te maken. Fijn om te merken dat het begrip hiervoor groot was. Het seizoen begon met koud weer en zeker de eerste weken hadden we te maken met regelmatig veel wind en regen. Ik denk nog even terug aan het natte pinksterweekend. Dat was echt geen fijn weertje om in  te kamperen. Respect voor de volhouders!  Maar gelukkig na de regen kwam er ook zonneschijn! En een echte Hollands zomer volgde…..                                                                                         

Al met al kunnen we weer terugkijken op een fijn en gezellig seizoen. Dank aan diegene die ons hierbij geholpen hebben. We noemen dan toch weer even de volgende namen: Jan en Yvonne, Willem en Ingrid, Corrie, Jelle en onze drie kinderen die u ook regelmatig op de grasmaaier voorbij zag rijden of andere hand- en spandiensten voor ons verrichtten. De intentie is dat al deze lieve mensen er volgend seizoen ook weer bij zijn!

In de vorige nieuwsbrief hadden we geschreven dat we in contact waren met de gemeente over het plaatsen van een mantelzorgwoning voor Gijs zijn moeder. Ambtelijke molens draaien niet zo snel en toen we dan eindelijk toestemming hadden gekregen brak er een periode aan van de juiste woning uitzoeken en het wachten totdat die geleverd kon worden. Inmiddels staat de woning en woont onze (schoon-) moeder en oma er sinds vier weken in. Even wennen en zeker voor haar maar fijn dat dit plan gerealiseerd kon worden. De komende tijd gaan we om het huisje heen aan het werk zodat ze een eigen fijne tuin/plek krijgt.

Zo blijft er altijd wel wat te doen hier op de boerderij. En hoeven we ons niet te vervelen. Dat is maar beter ook want dat verzet de gedachten weer over alle geluiden die vanuit de politiek en vanuit de maatschappij op ons afkomen. Niet dat we er wakker over liggen hoor maar het kan ons natuurlijk wel eens raken. We wachten maar af wat het nieuwe kabinet voor plannen heeft.

We genieten van de iets rustigere periode die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Al komen inmiddels de eerste aanvragen voor het nieuwe kampeerseizoen ook al weer binnen. Vanaf Goede Vrijdag 15 april 2022 bent u weer van harte welkom. We zijn opnieuw met een expert aan het kijken hoe we de internet verbinding op het terrein kunnen verbeteren. Al lopen we echt wel tegen de grenzen aan van onze mogelijkheden hier in het buitengebied. Het lang beloofde glasvezel leek vorig jaar definitief niet meer te komen maar onder druk uit verschillende hoeken is het plan toch weer “uit de kast” gehaald en word er weer gekeken en gesproken over de mogelijkheden. Geduld……

Zo leven we toe naar de kerstdagen maar eerst hopen we nog de verjaardagen van Thomas en Anouk te vieren. Zij zijn beiden net voor de kerst jarig. Thomas word dan 18 jaar. Hij volgt nog steeds de opleiding( zit nu in het tweede jaar) voor monteur mobiele werktuigen en loopt op dit moment stage. Daarbij is hij bezig met auto rijlessen en ziet zichzelf al helemaal in een eigen auto rijden!

Anouk hoopt 16 jaar te worden. Zij zit nu in het examenjaar van het voortgezet onderwijs. We hopen dat we de vlag volgend jaar juni kunnen uithangen! Ze is zich nu aan het oriënteren over een vervolgstudie. Haar interesse gaat naar de gezondheid/welzijns richting uit. Hopelijk kan ze in het nieuwe jaar nog open dagen van scholen bezoeken. Je ziet haar interesses veranderen en haar aandacht naar andere dingen uitgaan. Mede om die reden maar ook omdat ze qua lengte te groot wordt voor Troy zijn we voornemens een ander goed adres op te zoeken voor Troy. Enerzijds heel jammer, ook voor de kinderen die soms op de camping waren en heel erg van Troy genoten maar we moeten anderzijds ook reëel zijn. Dat lieve beestje verdient meer aandacht dan dat wij hem op dit moment kunnen geven.

En dan Niels. Sinds dit jaar een echte “brugpieper”. En dat is wel even wennen voor hem.(voor zijn moeder ook hoor! 😉) Vroeg uit bed, soms lange schooldagen, huiswerk maken, plannen etc. Dat valt niet altijd mee voor een jongen die liever voetbalt of lekker wil gamen met vrienden. Maar hij doet super zijn best.

U merkt het al: het mag goed gaan met ons en we hopen dat dat ook voor u zo mag zijn.

Ondanks alle onzekerheid die deze coronatijd met zich meebrengt willen wij u toch hele fijne feestdagen maar bovenal een gezond en hoopvol 2022 toewensen!

Wie weet tot ziens!

Hartelijke groeten van Gijs en Jolanda, Thomas, Anouk en Niels van Eck

Jolanda van EckNieuwsbrief december 2021

We zijn weer open!

Jolanda van Eckcamping2 Comments

Vanaf 16 april bent u weer van harte welkom op onze camping. Op de home pagina vind u een speciale button met onze corona maatregelen.

Jolanda van EckWe zijn weer open!

Nieuwsbrief december 2020

Jolanda van Eckcamping1 Comment

Nieuwsbrief december 2020          www. boerderijcampingdemmerik.nl

 

Het einde van het jaar is voor velen het moment om  terug te kijken naar wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. Het zal u niet verbazen dat ook voor ons dit terugkijken wat de camping betreft in het teken van Corona staat. We waren al een eind op weg met alles in orde maken voor de start van het seizoen toen Corona kwam. Daardoor waren we genoodzaakt om de camping nog een poosje dicht te houden.   Door de kleinschaligheid van de camping en gezien het feit dat de toiletten en douches beschikken over aparte buitendeuren was het  voor de gasten goed mogelijk om afstand te houden van elkaar en  mochten we anderhalve maand later  toch open. Eerst nog met de halve bezetting maar gelukkig konden we vanaf half juni weer naar de normale bezetting toe. Vol bewondering hebben we gezien dat bijna al onze gasten zich zonder problemen aan de maatregelen hielden. Want zeg nu zelf het is toch echt niet leuk om na iedere keer dat je de kranen of deurkrukken hebt aangeraakt deze te moeten schoonmaken en het is jammer dat je maar zeer beperkt bezoek mag ontvangen als je lekker voor je caravan zit. De bereidwilligheid om dit te doen en zeker ook vol te houden was groot. Was het in begin allemaal even wat onwennig,  gaande weg merkten we dat zowel wij als de gasten ontspannen aanwezig konden zijn.  We zagen dat het wachten bij de afwasplaats meestal wel opgevuld werd met een gezellig praatje wat prima mogelijk is op afstand!  Nogmaals dank aan alle gasten voor een ieders begrip en medewerking hiervoor! Het ziet er nog niet naar uit dat het  volgend seizoen al weer “normaal” zal zijn. Welke maatregelen er dan nog nodig zijn weten we op dit moment niet. We wachten het maar rustig af……

Gelukkig kon op de boerderij nagenoeg alles gewoon door gaan. We ondervonden nu even het voordeel van thuiswerken! ? In de media werd er regelmatig gesproken over de boerenacties en de plannen en regels van de overheid. Jammer genoeg niet altijd positief. We doen ons best om hier persoonlijk zo goed mogelijk mee om te gaan en ons werkplezier er niet al teveel door te laten beïnvloeden.  We denken dat dat tot nu toe nog steeds lukt. Afgelopen zomer  is het erf achter de stal aangepast waardoor de mogelijkheid om het voer op te slaan is verbeterd. Daarvoor moesten er wel 300 heipalen de grond in. ( oeps, sorry voor de overlast)

Vooruitkijken doen we ook in dit schrijven. Naast het gewone (vervangings)onderhoud  hebben we geen  grote plannen voor de camping en de boerderij. Wel zijn er plannen op een ander vlak. We zijn nl. voornemens een (zorg)woning in de boomgaard te plaatsen voor de moeder van Gijs. We zitten nu in de fase van contact hebben met de gemeente over de vergunning hiervan en hopen dat het plaatsen van de woning in het voorjaar/zomer gerealiseerd kan worden.

We zeggen het ieder jaar en daardoor lijkt het misschien een gewoonte maar niets is minder waar. We zijn ieder jaar heel blij met de hulp die we van verschillende, inmiddels bijna allemaal bekende, mensen krijgen. We noemen ze ook dit jaar weer …. Iedere zaterdag ziet u Jelle op de boerderij/camping werken. Soms ook nog wel eens ’s avonds uit zijn werk als de grasoogst naar binnen moet. Jan en Yvonne waren er ook weer. Inmiddels al voor het 11e jaar! Ook het komende seizoen hopen zij weer twee maanden te komen. Dit jaar was Corianne (dochter van Corrie en zus van Nicolien)ook weer van de partij. Corrie kon vanwege een ooroperatie niet werken en Corianne heeft voor haar ingevallen. Thomas en Niels zag u weer met de grasmaaier rond rijden. En doordat Thomas dit jaar wel een hele lange vakantie had heeft hij ons veel kunnen helpen op zowel de boerderij als de camping. Voor het eerst zag u in het voorjaar Willem en Ingrid Nahuys. Zij hebben ons o.a ook geholpen met schoonmaken en het ontvangen van gasten. Komend voorjaar hopen zij dit opnieuw te doen.

Het voorjaar van de camping gaat komend seizoen iets later van start. We hebben nl. besloten de camping niet  op 1 april te openen maar twee weken later en wel op vrijdag 16 april 2021. Reserveren kan op dit moment al weer. Dit kan via de telefoon, via de mail maar natuurlijk ook online via ons reserveringssysteem op onze website. Op dit moment is er nog een onduidelijkheid over het tarief van de toeristenbelasting. De gemeente heeft het voornemen dit te verhogen naar €1,50 p.p.p.n (het is op dit moment 0,92 cent) Samen met een andere collega campinghouder hebben we hier bezwaar tegen gemaakt. Mocht de gemeente dit plan toch doorzetten dan heeft dit helaas als consequentie dat alle prijzen wat verhoogd gaan worden.

Tot slot nog kort wat over de kinderen.

Door de corona had Thomas wel een hele rare afsluiting van zijn middelbare school. Gelukkig stond hij er met zijn schoolexamens goed voor en kon de vlag uit omdat hij geslaagd was! Een lange zomervakantie volgde waar hij van genoten heeft! En wij ook want hij heeft veel werk op de boerderij en de camping verzet en tussendoor nog wat vakantiewerk in de bouw. In de zomer slaagde hij ook voor zijn trekker rijbewijs. Inmiddels is hij gestart met de opleiding Monteur mobiele werktuigen in Harderwijk. Vanwege de corona heeft hij nu twee dagen online les en twee dagen gewoon school waarbij hij dan ook twee nachten intern op school verblijft.

Anouk zit inmiddels in de derde klas van het VMBO GT. Heeft het wel heel gezellig met haar klasgenoten en vergeet soms wel eens waarom ze daar op school zit! ? En dan moet ze ook thuis nog haar boeken open doen terwijl ze haar tijd liever aan andere dingen besteed waaronder haar paard Troy.

En dan Niels. Inmiddels zit hij in groep 8 en dat betekent dus zijn laatste jaar op de basisschool. Inmiddels heeft hij ook besloten om naar dezelfde school te gaan als zijn broer en zus dus die “hobbel” is genomen. Hij is blij dat hij nog lekker twee keer in de week mag voetbal trainen. Want dat doet hij enorm graag.

We zijn dankbaar dat het goed mag gaan met de kinderen en met ons. Alle vijf zijn we tot nu toe gezond. Wat willen we nog meer!

We hopen dat het u ook goed mag gaan en willen u dan ook via deze weg hele Goede Kerstdagen maar bovenal een gezond en voorspoedig 2021 toewensen.

Hartelijke groet van Gijs en Jolanda, Thomas, Anouk en Niels van Eck

Jolanda van EckNieuwsbrief december 2020

Corona aandachtspunten tijdens uw verblijf op de camping

Jolanda van EckcampingLeave a Comment

Bij aankomst zullen wij deze aandachtspunten ook met u bespreken:

  • Bij gebruik van wasruimte/douche draait u altijd de buitendeur op slot. (ook al is het maar om alleen de tanden te poetsen)
  • Wij vragen u vriendelijk om het gebruik van het sanitair/afwasplaats zoveel mogelijk te beperken.
  • Na gebruik van de wasruimte/douche maakt u wastafel, kranen, deurkrukken, stoeltje, douchegreep, lichtknopje schoon. Bij gebruik van het toilet maakt u deurkruk, lichtknopje, toiletrol houder en toiletbril schoon. Het daarvoor bestemde schoonmaakmiddel staat in iedere ruimte en graag nadrogen met het daarvoor bestemde papier op rol.
  • De afwasplaats kan maar door 1 persoon of een huishouden gebruikt worden.
  • Het kleine bruggetje is te smal om elkaar met inachtneming van de anderhalve meter te passeren. Daarom : geef elkaar even de ruimte/voorrang en wacht op de ander zodat er maar een persoon over het bruggetje loopt.
  • Wij vragen u het bezoek in deze tijd tot een minimum te beperken. Ontvangt u toch bezoek dan kunnen zij helaas geen gebruik maken van ons sanitair.
  • Verder gelden ook hier de gebruikelijke RIVM regels: houd anderhalve meter afstand van een ander.
  • Bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid is het beter om lekker thuis te zijn en een andere keer terug te komen zodat u dan echt volop kunt genieten van u verblijf hier.
Jolanda van EckCorona aandachtspunten tijdens uw verblijf op de camping

Camping en sanitair beperkt open vanaf vrijdag 15 mei

Jolanda van Eckcamping2 Comments

N.a.v.de laatst gehouden persconferentie hebben wij een gesprek aangevraagd met een beleidsmedewerker van de integrale veiligheid van de gemeente met de vraag wat er nu wel en niet mogelijk was om open te gaan. Gemeentelijke overheden mogen  in deze fase van de corona tijd beslissingen “op maat” nemen. Deze medewerker was bereid om nog dezelfde dag even langs te komen om onze locatie met eigen ogen te zien en te beoordelen. Ons sanitair gebouw is zo ingericht dat iedere douche en toilet vanaf de buitenkant op slot gedraaid kan worden en op die manier is het mogelijk om de anderhalve meter te waarborgen. We zullen zorgen voor schoonmaakmiddelen zodat u na gebruik zelf de kranen en de stoel etc. kunt ontsmetten.Het enige wat niet kan is dat als er iemand gebruik maakt van de douche dat een ander dan gebruik maakt van de wasruimte dit kan tot gevolg  hebben dat u als gast even moet wachten. Kortom: we hebben dus toestemming gekregen om onze camping en het sanitair te mogen openen en hebben daarom besloten vanaf 15 mei weer beperkt onze eerste gasten te gaan ontvangen.  U bent van harte welkom! Belt u wel even van te voren als u wilt komen??

Jolanda van EckCamping en sanitair beperkt open vanaf vrijdag 15 mei