Ik verbleef in dit houten huisje voor 5 nachten eind april met mijn man en mijn 8 en 10 -jarigen en we waren allemaal erg blij. Het huisje is schoon en uitgerust. Het is gelegen op een landbouwgrond op het Nederlandse platteland ingevoegd in een mini-privécamping bestaande uit een ruimte voor enkele campers, caravans en tenten + twee ingerichte huisjes (waarvan één van ons) + een aangrenzende parkeerplaats. De boerderij, met de koeienstal, is in de buurt, gescheiden door een kanaal en een brug. Rond alleen de natuur met zijn geluiden, zijn kleuren en zijn geuren. Allemaal heel aangenaam en ontspannend voor de volwassenen en plezier voor de kinderen die een mooie trampoline hadden voor de sprongen, de tafelvoetbaltafel in de logeerkamer, wat fietsen om te spelen en natuurlijk veel dieren om te weten. De eigenaar en haar kinderen zijn discreet maar tegelijkertijd zeer behulpzaam en gastvrij. Een paar kilometer verderop ligt het dorp Vinkeveen met mooie kleine huizen aan de grachten. Halverwege tussen Utrecht en Amsterdam is de camping strategisch gelegen voor een bezoek aan de rest van Nederland. We dachten dat we in een schilderij van Van Gogh zaten. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. ‘

adminGastenboek

131 Comments on “Gastenboek”

 1. Jellie en Bep

  Voor de 1e keer op deze camping geweest en het was fantastisch. Mooie camping met mooi en schoon sanitair en voor corona waren voldoende maatregelen getroffen waarvoor dank. Mooie fiets- en wandelroutes en de grote steden op fietsbare afstanden, met de auto kan natuurlijk ook. Heel erg bedankt voor ons 5 daagse verblijf.

 2. Familie Bekhof

  Afgelopen weekend, weer met vaderdag, voor het derde jaar op rij, in een hooiberghut overnacht.
  Met de vriendelijke ontvangst van Jolanda begint het al goed.
  Alles wat nodig is zit in de hut. Nu met de corona maatregelen is het eigen toilet helemaal ideaal.
  Alles om de corona maatregelen uit te voeren was/is aanwezig, eigenlijk merk je er niets van. Schoon was het altijd al.
  Het leuke presentje met vaderdag is ook weer goed ontvangen. Het zijn de kleine dingen die het doen.
  Een aanrader voor een weekend weg. Genoeg mogelijkheden in de omgeving.

 3. Jellie en Bep

  Een heerlijke camping in een prachtige omgeving. Mooi en schoon sanitair en in de coronatijd voldoende maatregelen die nageleefd moeten worden, waarvoor dank!! Het was de 1e keer op deze camping en zeker niet de laatste keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.