Ik verbleef in dit houten huisje voor 5 nachten eind april met mijn man en mijn 8 en 10 -jarigen en we waren allemaal erg blij. Het huisje is schoon en uitgerust. Het is gelegen op een landbouwgrond op het Nederlandse platteland ingevoegd in een mini-privécamping bestaande uit een ruimte voor enkele campers, caravans en tenten + twee ingerichte huisjes (waarvan één van ons) + een aangrenzende parkeerplaats. De boerderij, met de koeienstal, is in de buurt, gescheiden door een kanaal en een brug. Rond alleen de natuur met zijn geluiden, zijn kleuren en zijn geuren. Allemaal heel aangenaam en ontspannend voor de volwassenen en plezier voor de kinderen die een mooie trampoline hadden voor de sprongen, de tafelvoetbaltafel in de logeerkamer, wat fietsen om te spelen en natuurlijk veel dieren om te weten. De eigenaar en haar kinderen zijn discreet maar tegelijkertijd zeer behulpzaam en gastvrij. Een paar kilometer verderop ligt het dorp Vinkeveen met mooie kleine huizen aan de grachten. Halverwege tussen Utrecht en Amsterdam is de camping strategisch gelegen voor een bezoek aan de rest van Nederland. We dachten dat we in een schilderij van Van Gogh zaten. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. ‘

adminGastenboek

118 Comments on “Gastenboek”

 1. Hüsken

  Wij waren een week op de camping en vonden het heel leuk. Familie van Eck is erg aardig en hulpvaardig. De plaats heeft een aangename sfeer, goed voor ontspanning. Ik denk wij komen weer terug.

 2. Ingrid en Willem

  Lieve familie,
  Weer, net als vorig jaar een maand bij jullie op de geweldige camping mogen staan. Elke keer weer een waar feest om bij jullie te mogen komen.
  Heerlijk, de rust, perfecte hygiëne, gezelligheid, fijne en goede gesprekken, gastvrijheid, de prachtige zonsondergangen en nog veel meer positiviteit zou ik kunnen noemen.
  Al met al, een camping die ik niet meer zou aanbevelen, omdat er dan voor ons geen plek meer zou zijn. 🙂
  We verheugen ons nu alweer op de week in augustus.
  Ingrid en Willem.

 3. Pieter Dings

  Wij zijn enkel een lang weekend geweest. Heerlijk genoten, kleinschalig, goed sanitair, weids uitzicht en prachtige fietsroutes.

  Pieter en Anne-Marie.

 4. Martin van der Zalm

  (D)emmerik, een camping omringd door fraaie damhekken met mooie namen;
  (E)en camping, gelegen in een prachtige omgeving;
  (M)et zeer vriendelijke, gastvrije eigenaren;
  (M)et prima voorzieningen;
  (E)en goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten;
  (R)ust en ruimte midden in de natuur;
  (I)n de directe nabijheid van prachtige plaatsjes zoals Breukelen, Abcoude en Uithoorn;
  (K)unnen we iedere campeerder van harte aan bevelen !

 5. Family King

  You don’t have to speak Dutch to enjoy a stay at Camping Demmerik, near Amsterdam. Bring your own caravan or tent. Or stay in one of the 4-bed huts. It’s in a rural setting, with an excellent cheese farm a gentle walk away.

 6. Fam. Hekkema

  Beste Fam Van Eck
  Onze vier weken op de boerderij camping zijn voorbij. Mooi kleinschalig dus echt knus en overzichtelijk . We hebben er van genoten. Na ruim 750 km te hebben gefietst kunnen we zeggen dat we veel hebben gezien, net Giethoorn maar dan een stuk groter. GEWELDIG.
  Bedankt voor jullie gastvrijheid, en omaatje bedankt voor de heerlijke groente zo af en toe. Jan ook bedankt voor een luisterend oor.

  Verder wensen we jullie veel geluk en gezondheid
  Vriendelijke groet en misschien tot later
  Tiemen en Hennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.