Ik verbleef in dit houten huisje voor 5 nachten eind april met mijn man en mijn 8 en 10 -jarigen en we waren allemaal erg blij. Het huisje is schoon en uitgerust. Het is gelegen op een landbouwgrond op het Nederlandse platteland ingevoegd in een mini-privécamping bestaande uit een ruimte voor enkele campers, caravans en tenten + twee ingerichte huisjes (waarvan één van ons) + een aangrenzende parkeerplaats. De boerderij, met de koeienstal, is in de buurt, gescheiden door een kanaal en een brug. Rond alleen de natuur met zijn geluiden, zijn kleuren en zijn geuren. Allemaal heel aangenaam en ontspannend voor de volwassenen en plezier voor de kinderen die een mooie trampoline hadden voor de sprongen, de tafelvoetbaltafel in de logeerkamer, wat fietsen om te spelen en natuurlijk veel dieren om te weten. De eigenaar en haar kinderen zijn discreet maar tegelijkertijd zeer behulpzaam en gastvrij. Een paar kilometer verderop ligt het dorp Vinkeveen met mooie kleine huizen aan de grachten. Halverwege tussen Utrecht en Amsterdam is de camping strategisch gelegen voor een bezoek aan de rest van Nederland. We dachten dat we in een schilderij van Van Gogh zaten. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. ‘

adminGastenboek

125 Comments on “Gastenboek”

 1. Jaccoline

  Op zoek naar een overnachting voor een tweedaags fietstochtje in het Groene Hart kwam ik op het Internet uit bij een hooiberghut op jullie camping. Achteraf gezien een gouden greep, want wat was het leuk! Eén overnachting was dan ook eigenlijk veel te kort…
  De hut (fantastisch, zo’n compleet minipaleisje…!), de camping (prettig kleinschalig / keurig verzorgd), de openheid m.b.t. het boerenbedrijf (kennismaken met het fenomeen ‘melkrobot’!) en jullie als hartelijke gastheer en -dame…
  Kortom, het was genieten en hopelijk komen we nog eens terug voor een wat langer verblijf!

 2. Nahuys

  Jolanda, Gijs en de kinderen,

  Dit jaar eens een keer 2x geweest op jullie geweldige camping. Afgelopen week kwamen wij echt voor onze rust en daarin zijn we weer ruimschoots geslaagd.
  Voor mensen die deze site voor het eerst bezoeken zou ik willen zeggen : ” zoek je een camping vraag het aan mij, dan beveel ik je je aan deze boerderij “.
  Echt weer een super tijd gehad met gezellige gesprekken en heel belangrijk, een heel schoon sanitair.

  Groetjes,
  Familie Nahuys

 3. Jolanda van Eck

  Beste fam. Van Eck,

  We hebben het reuze naar onze zin gehad
  Vanaf zaterdag 11 tot vrijdag 17 aug.
  Mooie plek prima sanitair enz.
  Kortom we komen graag weer terug.

  Fam. Zuiker

 4. Yvonne Oster

  Hallo Jolanda en Gijs en kinderen.
  Wat hebben wij een fijne vakantie gehad in de hooiberg hut. Alles zo verzorgd en aanwezig, Ook de douches, toilet waren modern en heel schoon. Ook de open ruimtes van de dieren, geweldig. Naast jullie ook Jan en Yvonne die er steeds waren voor vragen en zeker de workshop vliegvissen die mijn kleinzoon bij jullie kon doen, beretrots was hij en wij ook.
  Wat ik ook erg leuk vond was dat er veel opa’s en oma’s met kleinkinderen waren, alles even vriendelijk en gezellig.
  Mijn complimenten en ik kom snel weer terug.

  Mark en Daryl van Egmond en oma Yvonne Oster

 5. Barbara

  We hebben in 1 van de 2 hooiberghutten geslapen en deze was van alle gemakken voorzien, was erg netjes en zag er verzorgd uit. Sanitair om te douchen was erg schoon maar we kwamen natuurlijk voor de dieren en deze nieuwsgierige loeiende dames hebben het hier super de luxe voor elkaar, ze hebben de keuze om binnen en buiten te gaan, heerlijk de ruimte en zelfs massage mogelijkheden staan tot hun beschikking. Aan alles is duidelijk te merken dat hier met hart en ziel wordt gewerkt ?

 6. Arnold en Baukje van Rijn

  Hallo Jolanda en Gijs,

  Bij toeval zijn we op jullie boerderij camping beland. Samen met mijn dochter een optreden op Kensington geboekt in de Arena. We wilden dit koppelen met een paar dagen camping in de buurt zodat we makkelijk met de trein konden reizen. De reviews van jullie camping waren alleen maar positief. En dit blijkt compleet terecht. Alles super voor elkaar! Prachtige, rustige (buiten de vliegtuigen om) camping en fantastische omgeving waar we heerlijke fietstochten hebben gemaakt.
  Bedankt voor jullie gastvrijheid en ook Jan bedankt. Super gastheer!
  Groetjes Arnold en Baukje

 7. Jacqueline en John

  In 2010 voor de eerste keer en nu dus voor de 8ste maal en dat is niet voor niets natuurlijk !!

 8. Johan

  Sinds 2015 hier beland wegens overvolle campings in de buurt van Utrecht,
  wegens de start van de Tour de France 2015.
  En sindsdien mijn vaste plek voor mij en mijn oldtimer sleurhutje,
  als ik Berlijn tijdelijk inruil voor een kort maar krachtig verblijf in NL.
  En dat zal zo blijven, Inch’allah.
  Een paradijsje, rust, stilte, echt het groene Hart, sanitair top, supergastvrijheid van Jolanda en Gijs, zelfs internet werkt (niet altijd even snel) aan het eind van de bewoonde wereld .
  Vele nieuwsgierige vrienden inmiddels getipt nav mijn goede ervaringen en aanbevelingen.
  Kijk alweer uit naar de volgende blik op de eenden, schapen, paarden, ganzen
  en het kerktorentje van Vinkeveen.
  Jolanda en Gijs, bedankt en tot gauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.