Ik verbleef in dit houten huisje voor 5 nachten eind april met mijn man en mijn 8 en 10 -jarigen en we waren allemaal erg blij. Het huisje is schoon en uitgerust. Het is gelegen op een landbouwgrond op het Nederlandse platteland ingevoegd in een mini-privécamping bestaande uit een ruimte voor enkele campers, caravans en tenten + twee ingerichte huisjes (waarvan één van ons) + een aangrenzende parkeerplaats. De boerderij, met de koeienstal, is in de buurt, gescheiden door een kanaal en een brug. Rond alleen de natuur met zijn geluiden, zijn kleuren en zijn geuren. Allemaal heel aangenaam en ontspannend voor de volwassenen en plezier voor de kinderen die een mooie trampoline hadden voor de sprongen, de tafelvoetbaltafel in de logeerkamer, wat fietsen om te spelen en natuurlijk veel dieren om te weten. De eigenaar en haar kinderen zijn discreet maar tegelijkertijd zeer behulpzaam en gastvrij. Een paar kilometer verderop ligt het dorp Vinkeveen met mooie kleine huizen aan de grachten. Halverwege tussen Utrecht en Amsterdam is de camping strategisch gelegen voor een bezoek aan de rest van Nederland. We dachten dat we in een schilderij van Van Gogh zaten. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. ‘

adminGastenboek

131 Comments on “Gastenboek”

 1. Scholte

  Voor de 2 e keer op deze fantastische boerderijcamping een heerlijk. Er lijf gehad. Omgeving om te fietsen is verrukkelijk en Jolanda en Gijs prima koppel als gastvrouw en gastheer. Lekkere ruime plaatsen en ondanks Corona perikelen geen enkel probleem. Sanitair spik & span en alleen onze laatste vrijdagavond laat door een enorm onweer met forse rukwinden volledig verrast en gelukkig onze luifel toch veilig kunnen stellen, al was het kantje boord. Wisselend weer maar dat kon de pret niet drukken.
  Wij hebben weer enorm genoten en komen zeker wel weer eens terug!

  Arnold & Renate

 2. Jan en Berthy Broeren

  Hallo Jolanda,

  3 nachten met onze camper op deze ruime en rustige camping gestaan. Er zijn 4 plaatsen op verharde ondergrond beschikbaar voor campers. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Water is te tappen met een eigen slang vanaf het waterpunt bij het brugje; het afvalwater kun je deponeren met een emmer of casette in de stortbak van het chemisch toilet. Het afvalwater rechtstreeks lozen uit de tank is dus niet mogelijk. Het is een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Veel informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. Vinkeveen is slechts enkele kilometers. Bijzonder veel wandel- en fietsroutes gratis beschikbaar, Wij hebben gebruikt gemaakt van fietsknooppuntenroutes, die er ook voldoende in de omgeving zijn. Voor de rustzoeker een uitstekend verblijf, waarbij je echt als gast gezien wordt. Je rondje camping in het begin van de avond, waarbij gecheckt wordt of alles nog naar wens is, versterkt dit zeker. Kortom een uitvalsplek om terug te keren.

  Jan en Berthy Broeren

 3. Henh

  Voor de 3e keer hier te gast. Wat een fantastische camping en zo gastvrij en alles
  zo schoon.Dit jaar ook onze dochter schoonzoon en kleindochter te gast.
  We hebben genoten , een perfecte camping.
  Familie van Breugel

 4. Harry en Clazien

  voor de 11e keer te gast bij de fam. van Eck op de Demmerik, stonden we in sept. 2009 helemaal alleen op de camping – nu zijn alle plekjes bezet. Zegt wel iets over de camping en de eigenaren, netjes, schoon en gastvrij. Wij , als Gelderlanders, genieten vooral van het uitzicht in de polder , met zijn sloten , koeien, vogels, zonsopgang en zonsondergang. Ondanks het mindere weer deze keer toch elke dag op de fiets, langs de Vecht, het Amsterdam-Rijnkanaal of de plassen. wij zeggen: tot een volgend keer !!! Harry en Clazien ( deze keer op plekje 6)

 5. Stephan en Edith

  Het was onze eerste keer op de camping.
  Wat netjes en wat een leuke mensen! Het voelde ontzettend fijn.
  We komen zeker weer terug.

 6. Kees en Anny Segeren

  Wij hebben weer genoten van het prettige verblijf op jullie camping ondanks de slechte weersomstandigheden. Alles keurig netjes onderhouden en gastvrije eigenaren.

 7. Nick & Lorraine Smith

  Thank you Jolanda and family for another lovely holiday.
  We always love coming to you as everyone is so friendly and you have a lovely quiet little site.
  The area is very good for site seeing too.

  Best wishes to you all and we will see you again sometime.

 8. Rhodé

  2 nachtjes in een superleuke hooiberghut! Absoluut aan te bevelen. Gastvrij, alles goed en schoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.