Ik verbleef in dit houten huisje voor 5 nachten eind april met mijn man en mijn 8 en 10 -jarigen en we waren allemaal erg blij. Het huisje is schoon en uitgerust. Het is gelegen op een landbouwgrond op het Nederlandse platteland ingevoegd in een mini-privécamping bestaande uit een ruimte voor enkele campers, caravans en tenten + twee ingerichte huisjes (waarvan één van ons) + een aangrenzende parkeerplaats. De boerderij, met de koeienstal, is in de buurt, gescheiden door een kanaal en een brug. Rond alleen de natuur met zijn geluiden, zijn kleuren en zijn geuren. Allemaal heel aangenaam en ontspannend voor de volwassenen en plezier voor de kinderen die een mooie trampoline hadden voor de sprongen, de tafelvoetbaltafel in de logeerkamer, wat fietsen om te spelen en natuurlijk veel dieren om te weten. De eigenaar en haar kinderen zijn discreet maar tegelijkertijd zeer behulpzaam en gastvrij. Een paar kilometer verderop ligt het dorp Vinkeveen met mooie kleine huizen aan de grachten. Halverwege tussen Utrecht en Amsterdam is de camping strategisch gelegen voor een bezoek aan de rest van Nederland. We dachten dat we in een schilderij van Van Gogh zaten. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. ‘

adminGastenboek

125 Comments on “Gastenboek”

 1. Nahuys

  Beste Gijs en Jolanda,
  Voor het eerst voor ons een maand bij jullie op de camping gestaan. Ook deze periode beviel ons erg goed. Wat is er sinds vorig jaar veel opgeknapt. Alles is zoals altijd erg schoon en heerlijk rustig. Ook de persoonlijke gesprekken zijn altijd gezellig.
  Nogmaals dank voor jullie steun, net als de hulp van andere gasten, toen onze voortent kapot gewaaid was.
  Als God het wil, komen we volgend jaar weer bij jullie.

  Groetjes,
  Ingrid en Willem Nahuys

 2. Bergman

  Wat een geweldig mooie, nette en schone camping. Van de plek tot de douche ruimtes en wc alles maar dan ook alles is tot in de puntjes verzorgd. Vanaf de camping prachtige fietsroutes.
  Op koningsdag kregen we van de kinderen van de eigenaren iets lekkers aangeboden.

  Wij hebben volop genoten van deze kleine rustige camping met een geweldige eigenaresse!

  Herman en Janneke

 3. Harry / Lia van der Lijke

  Voor de 4e keer op de camping boerderij , wèèr een hartelijke ontvangst die in 7 jaar nog niets is veranderd .
  Alles is even schoon en goed onderhouden , verbeteringen en vernieuwingen vallen op zodra je de camping betreedt .Wat een enorme inzet om een boerderij van deze grootte te leiden en besturen en tevens alle gasten voor de camping zo te ontvangen en te verzorgen en open te staan voor alle vragen en suggesties.
  We hebben het ,ook al was het kort [ altijd te kort] het weer als een thuiskomen ervaren en hadden graag nog wat langer gebleven ,maar omstandigheden noopten ons eerder te vertrekken.
  Hopelijk op niet al te lange termijn een herhaling .
  Gijs ,Jolanda bedankt en graag tot de volgende keer.
  Harry / Lia.

 4. Peter Keulers

  Voor de tiende keer ons jaarlijks visweekend bij jullie doorgebracht. Lekker gebruik maken van de hooiberghutten. Alles prima verzorgd. Met zes mannen een weekend er tussen uit, weliswaar met een wisselende groep maar altijd super gezellig. ‘s Avond onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten rond de vuurkorf. Wij hopen dit nog jaren zo te kunnen voortzetten. Wij willen jullie daarom dan ook langs deze weg hartelijk bedanken voor gastvrijheid. De visvrienden uit Sittard en omstreken.

 5. Nele Beys

  Een kraaknette oase van rust op een boogscheut van Amsterdam met alle comfort die je maar wensen kan: geriefelijke hooiberghut alias trekkershut als je binnen wil slapen, een zacht grastapijt als je voorkeur geeft aan een tent(je), warme douches, net sanitair, ruimte om de afwas te doen. En dit alles in een prachtige omgeving. Maar het beste was de meer dan hartelijke ontvangst door de gastvrouw en gastheer, die ook nog bleek te beschikken over een schat aan informatie.

 6. Willy Suiskens

  Als je naar de naam “hooiberghut”kijkt, dan verwacht je totaal geen comfort. Maar de realiteit is anders op de Demmerik. De ruimte in deze hooiberghut is optimaal benut, en aan comfort geen gebrek. Ondertussen zijn we al weer een jaar of 5-6 te “gast” bij Jolanda en Gijs. Want zo voelt het ook aan…”te gast” zijn. Altijd in voor een praatje en zij heten je persoonlijk hartelijk welkom.
  Dank je Jolanda en Gijs dat alles altijd tip top in orde is. Tot volgend jaar!!!

 7. Ebel en Lucy

  En weer werden we verrast op “onze” camping. Het blijft leuk in Demmerik e.o. We gaan nooit naar dezelfde camping, maar bij Jolanda en Gijs komen we telkens in de verleiding om terug te komen. En dat hebben we weer gedaan. Gelukkig was er een plekje op deze geweldig mooie camping (met zeer schoon sanitair en andere goede faciliteiten zoals reiniging chemisch toilet) en hebben we weer genoten van de mooie omgeving en gastvrije eigenaren. Het was weer genieten! We komen graag terug!

 8. Harry en Clazien

  voor de 8 e keer te gast bij Gijs en Jolanda, nu zelfs een hele maand, heerlijk genieten in de polder aan de slootkant , prachtig uitzicht over de weiden met koeien, sloten vol met watervogels ! wat hebben we gefietst, alle richtingen uit en na zoveel keer toch weer nieuwe weggetjes ontdekt, het mooie weer deed er nog een schepje bovenop! wij zeggen tot een volgend keer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.