Nieuwsbrief december 2016

Jolanda van EckcampingLeave a Comment

Nieuwsbrief December 2016   www.boerderijcampingdemmerik.nl

Ons jaarlijks “eindejaarsbericht” ligt weer voor u. Als het kan per mail(dit scheelt heel wat postzegels plakken!) en als dat niet mogelijk is dan gewoon per post. Om u een beetje een idee te geven: Wij ontvangen jaarlijks ongeveer 275 reserveringen. De eerste aanvragen voor volgend seizoen liggen er al weer.  In januari gaan we de planning weer serieus oppakken. En gaan we  ook weer aan het werk met de  voorbereidingen voor het komende kampeerseizoen. Een lustrum voor ons want in 2017 bestaat de camping 10 jaar! Vanaf zaterdag 1 april 2017 bent u weer welkom.

Kampeerseizoen 2016  begon koud en vochtig. Het najaar was echter prachtig. In de maand september leek het wel Spanje hier! Met de hulp van de vertrouwde personen: Jelle, Mirthe, Jan en Yvonne, Dries en Stephanie, Nicolien en Thomas kijken we tevreden terug op het afgelopen kampeerjaar. We hopen dat ze ook volgend seizoen er weer bij zijn! We mochten dit seizoen ook weer een Zoover Award ontvangen. De manier waarop Zoover dat dit jaar heeft gedaan stuitte nogal op wat weerstand(niet geheel onterecht denken ook wij)en zij zullen voor komend jaar weer andere regels gaan bedenken. Wij mochten het afgelopen jaar afsluiten met een mooie 9,4 als cijfer! Daar zijn we trots op en bij deze bedanken we iedereen die een recensie heeft geplaatst!(Dat kan nu nog steeds hoor op zoover.nl!)

Op de boerderij staan alle koeien inmiddels weer met  geschoren vacht op stal. De gezondheid en productie verloopt allemaal redelijk stabiel en dat is fijn. We zijn ook blij dat de melkprijs weer opklimt uit het diepe dal waarin het toch wel heel lang zat. Spannend blijft het nog wel wat er besloten gaat worden over de fosfaat regelingen. Dit zou wel eens hele vervelende gevolgen kunnen hebben. We hopen er het beste maar van.

Met  trots vertellen we u nog iets over onze kinderen:

Thomas zit inmiddels in Gouda in de 1e klas van het voortgezet onderwijs. Iedere morgen is hij vroeg op om met de fiets en de bus daar naar toe te gaan. Inmiddels is hij aardig gewend en heeft hij een prachtig eerste rapport mee naar huis genomen. Hij heeft dus wel iets minder tijd om het gras op de camping te maaien maar we hopen dat hij dat toch kan blijven doen! Net voor de kerst hoopt hij 13 jaar te worden. Een dag later dan haar broer hoopt Anouk jarig te zijn. Zij wordt dan 11 jaar en zit in groep 7. Een echte tienermeid! In de winter zit ze fanatiek op schaatsles maar ze geniet ook enorm van een aantal clubs en chillen met haar vriendinnen(ziet u het voor zich??)  En dan Niels. Inmiddels is hij 7 jaar en zit hij in groep 4.  Hij is heel gedreven in zijn schoolwerk. Leert op dit moment de tafels uit zijn hoofd. Omdat hij in bezit was van zijn zwemdiploma’s mocht hij op voetbal. De club heeft helaas wat te weinig jeugdspelers dus speelt hij nog geen wedstrijdjes maar traint wel wekelijks.

Zo bent u weer een beetje op de hoogte van ons wel en wee. Zowel van  ons gezin als de boerderij als  de camping. Onuitsprekelijk met elkaar verweven.

Tenslotte wensen wij u oprecht hele fijne feestdagen en een gezond 2017 toe! Wie weet tot ziens!

Hartelijke groeten van Gijs en Jolanda, Thomas, Anouk en Niels van Eck

 

Jolanda van EckNieuwsbrief december 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *