Nieuwsbrief december 2015

Jolanda van EckcampingLeave a Comment

Nieuwsbrief december 2015     www.boerderijcampingdemmerik.nl

De laatste weken van december zijn aangebroken. Traditie getrouw zenden we u ,die korter of langer geleden onze gast was, een nieuwsbrief toe. Uit alle leuke reacties die we ook verleden jaar weer mochten ontvangen blijkt dat velen van u dit schrijven waarderen. Reden voor ons om ook dit jaar weer iets van ons te laten horen. Kampeerseizoen 2015 gaat bij ons “in de boeken”als één met een “koude start” en veel wind. Het open karakter van onze camping mag dan prachtig zijn maar als er wind staat dan merk je dat!  In ons geheugen gegrift staat natuurlijk de juli storm. Met man/vrouw/gast en macht zijn we die dag in de weer geweest om de schade aan de kampeermiddelen zoveel mogelijk te voorkomen.

We hebben dit seizoen , met een feestelijke opening door de jongste en oudste gast van dat moment, de jeu de boulesbaan in gebruik genomen. We hopen dat deze volgend jaar veel gebruikt zal worden. Leuke reacties kregen we op de hooiberghutten die we van binnen wat “gepimpt” hadden.  Heeft u het resultaat nog niet gezien? Kijk dan voor foto’s op onze website.

Natuurlijk konden we ook dit seizoen niet zonder hulp van een aantal mensen die we hierbij even extra willen bedanken en bij name willen noemen. Ze zullen u vast niet onbekend zijn:  Jelle: Hij loopt inmiddels al heel wat jaren bij ons echter nu meestal alleen nog op de zaterdagen .  Mirthe: Sinds dit jaar kwam zij ons helpen met schoonmaakwerkzaamheden. Zij deed dit op de zaterdagen en wat extra in de vakanties. We hopen haar volgend seizoen weer terug te zien.  Onze zoon Thomas noemen we hier ook. Hij maait toch wekelijks bijna al het gras op de camping.  Jan en Yvonne: al heel wat jaren zijn zij in de zomermaanden ons”beheerdersechtpaar”. Wij hopen ook hen weer terug te zien komend seizoen.  En tenslotte Dries en Stephanie van Selm zij zorgen toch maar weer telkens voor de boerderij(en soms ook voor de camping) als wij er een paar daagjes tussen uit willen.

De wintertijd geeft ons weer de mogelijkheid om e.a. aan onderhoud te doen. We hebben de plaatsen 7 en 8 (verharde plaatsen in het midden van de camping) opgehoogd/opgeknapt in de hoop dat deze plaatsen nu droger blijven. Hopelijk is het gras weer voldoende hersteld zodat we deze plaatsen meteen bij de start van ons kampeerseizoen weer kunnen gebruiken. Omdat Pasen in 2016 vroeg in de tijd valt bent u vanaf vrijdag 26 maart 2016 weer welkom om te komen kamperen/overnachten!

Tenslotte wist u dat:

 • De gemeente voornemens is de toeristenbelasting te verhogen van €0.86 naar €1.30 p.p.p.n.
 • De koeien inmiddels allemaal(met geschoren vacht) weer op stal staan!
 • Er weer veel (heel veel) kalfjes geboren zijn de laatste tijd.
 • We geen last meer hebben van een melkquotum maar daar voor in de plaats weer nieuwe regels hebben gekregen.
 • We komend jaar 3.5 HA land gaan “inrichten voor natuur”.
 • Thomas op dit moment in groep 8 zit.
 • We in januari nieuwe scholen met hem gaan kijken.
 • Zijn hobby nog steeds voetballen is en dat vissen het gaat het worden!
 • Anouk in groep 6 zit.
 • Zij zo graag naar school gaat dat ze het niet leuk vind dat ze bijna kerstvakantie krijgt.
 • Niels in groep 3 zit en het ontzettend leuk vind dat hij steeds beter leert lezen.
 • Hij onlangs zijn zwemdiploma A heeft gehaald en nu bezig is voor zijn B diploma.

Wij besluiten deze brief door u oprecht hele fijne feestdagen toe te wensen en een gezond 2016!                    Wie weet tot ziens!

Hartelijke groeten van Gijs en Jolanda , Thomas, Anouk en Niels van Eck

Jolanda van EckNieuwsbrief december 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *