Nieuwsbrief december 2014

Jolanda van EckcampingLeave a Comment

Nieuwsbrief december        www.boerderijcampingdemmerik.nl

Op dit moment ligt de camping er verlaten bij. “Winterslaap” noemen ze dat. En dat geeft ons de tijd om de balans van vorig jaar op te maken. We kijken terug op een goed en lang seizoen. Een vroeg voorjaar en een mooi najaar. Met uitzondering van augustus, kunnen we zeggen dat we prachtig kampeerweer hadden. Gelegenheid genoeg voor de gasten om er op uit te trekken met de fiets, te voet of met de vishengel of om gewoon lekker  bij de caravan te zitten. En als u geniet doen wij dat ook! Dit afgelopen jaar hebben we ons aangesloten als “rustpunt’’. Voorbijgangers konden gebruikmaken van onze (sanitaire-)voorzieningen. Dit initiatief zal ook in onze provincie nog wat meer bekendheid moeten krijgen maar regelmatig zagen we toch mensen hier gebruik van maken.           De proef die we gedaan hebben met het neerleggen van een ochtend krant willen we komend seizoen voortzetten. We hebben gemerkt dat er veel gasten zijn die deze extra service op prijs stellen.

U begrijpt en merkt het wel als u hier verblijft: we kunnen niet al het werk rondom de camping en boerderij alleen aan. Het afgelopen jaar hebben we daar weer goede hulp bij gekregen.(Waarvoor onze dank!) Niet alle vertrouwde  medewerkers die u het afgelopen jaar zag zult u komend jaar weer kunnen verwachten. Astrid heeft een andere fulltime baan gevonden en Nicolien verblijft voor een jaar in Indonesië. Jelle zult u in principe alleen nog op de zaterdagen aantreffen want ook hij heeft een andere studie/werk- weg ingeslagen.  Jan en Yvonne de Heus hebben wel weer het voornemen om ons in de zomerperiode te komen helpen.

Nu er geen gasten zijn benutten we de tijd om weer e.a. op te knappen. Geen echte “winterslaap” dus. Het Tuinhuis heeft inmiddels aan de buitenkant al een metamorfose ondergaan.       Nieuwsgierig: Kijk voor een foto op onze website. De sloten zijn rond de camping schoongebaggerd, de bomen/struiken gesnoeid en zo volgen er nog wel wat”onderhoudsklussen”.

De winterslaap geld ook niet voor de boerderij. Al ligt het land en oogst werk stil er blijft genoeg te doen.  Er zijn de laatste maanden heel veel  kalfjes geboren wat behoorlijk ten koste ging van de nachtrust van Boer Gijs! Maar als alles dan gezond geboren wordt zijn we daar ook weer blij mee. Ook spelen er verschillende zaken qua regelgeving wat zijn aandacht vergt.

Zoals gewend sluiten we de nieuwsbrief af door nog wat over onze kinderen te vermelden. Niet omdat ze het minst belangrijkst zijn hoor! Integendeel! Ze maken het alle drie goed en daar zijn we blij om! Rond de kerstdagen hopen we weer de verjaardagen van Thomas en Anouk te vieren. Thomas wordt dan 11 jaar en Anouk 9 jaar.  Beiden doen goed hun best in respectievelijk groep 7 en groep 5. Niels zit in groep 2 en is inmiddels gestart met zwemlessen. Zeker niet onbelangrijk hier met al dat water om de boerderij!

De kinderen vroegen dit weekend al wanneer de camping weer open gaat! Blijkbaar missen ze de gezelligheid ervan. Maar ze moeten nog even geduld hebben : Vanaf 1 april 2015 bent u, als kampeerder, weer welkom.

We sluiten af door u de hartelijke groeten te doen maar bovenal fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015 toe te wensen!

Wie weet tot ziens! Gijs en Jolanda, Thomas,Anouk en Niels van Eck

Jolanda van EckNieuwsbrief december 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *