We zijn blij dat per 15 juni 2020 landelijk de sanitaire voorzieningen op de campings weer open mogen. Op onze  camping kunnen we volstaan met een aantal kleine aanpassingen/regels. Omdat op onze camping  beide douches en de toiletten  voorzien zijn van een eigen buitendeur(die op slot kan) kunnen we u als gast ook echt de mogelijkheid bieden om gepaste afstand van andere gasten te houden. Misschien moet u hierdoor iets langer wachten op elkaar. We vragen daarom om hierin rekening te houden met elkaar.

Bij aankomst zullen we u, naast de “normale rondleiding”ook uitleg geven over de leefregels  met betrekking tot de Corona op onze camping.

U zult in iedere ruimte desinfecterende middelen vinden en we vragen u dit na gebruik van de ruimte ook te gebruiken. Ook wij maken iedere dag een aantal extra “desinfecterende rondjes”.

De afwasplaats kan helaas maar door een huishouden tegelijkertijd gebruikt worden. ( Misschien is afwassen bij de caravan een optie)

Het kleine bruggetje naar het sanitair  is te smal om elkaar ,met inachtneming van de anderhalve meter, te passeren. Daarom : geef elkaar de ruimte/voorrang en wacht zodat er maar een persoon over het bruggetje loopt.

Wij vragen u het bezoek tot een minimum te beperken.

Verder gelden hier ook de gebruikelijke RIVM regels. Houd anderhalve meter afstand van elkaar en bij verkoudheidsklachten, koorts en / of benauwdheid is het beter om lekker thuis te zijn ( dit geld ook voor evt. bezoek) en een andere keer terug te komen zodat u dan echt volop kunt genieten van uw verblijf hier.

 

adminInformatie Corona